11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Relațiile cu publicul, suspendate la Serviciul de Ordine Publică Olt

- Advertisement -

Având în vedere contextul actual generat de epidemia de noul coronavirus, Serviciul de Ordine Publică Olt a stabilit suspendarea relațiilor cu publicul, pe întreaga durată a stării de urgență. Pentru a trimite documentele necesare, publicul poate folosi serviciile poștale în această perioadă.

Pentru obținerea sau reînnoirea licențelor de funcționare a societăților specializate pe linie de pază și sisteme de securitate, dosarele cu documentele necesare obținerii sau reînnoirii licențelor întocmite conform cerințelor HG 301/2012, cu modificările și completările ulterioare, se vor trimite în plic pe adresa Inspectoratul de Poliție Județean Olt – Serviciul de Ordine Publică, municipiul Slatina, bulevardul Alexandru Ioan Cuza, nr. 7-9, județul Olt.

Pentru obținerea atestatului profesional pentru ocupația de agent de Securitate, documentele necesare se vor trimite în plic pe aceeași adresă, menționând o adresă de e-mail pe care o să primească o copie scanată a atestatului ce poate fi folosit la angajare. Dacă angajatorul dorește să verifice veridicitatea atestatului profesional, poate să contacteze Serviciul de Ordine Publică la telefon 0249.406.500, interior 20828.

După încetarea stării de urgență, agenții de securitate se pot prezenta la Serviciul de Ordine Publică pentru a intra în posesia originalelor atestatelor.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți