10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cinci tronsoane de drum județean, încă blocate de zăpadă și viscol

- Advertisement -

UPDATE: Din datele transmise pompierilor de Inspectoratul de Poliție Județean Olt și societățile responsabile cu deszăpezirea, la ora 17:00 a zilei de miercuri au fost deblocate toate tronsoanele de drum județean.

Știrea inițială: Deși nu mai ninge de aproape o zi, miercuri dimineață în județul Olt încă erau cinci tronsoane de drum județean blocate din cauza zăpezii depuse pe timpul codului portocaliu și a viscolului.

Potrivit datelor transmise Inspectoratului pentru Situații de Urgență de Comitetul Județean pentru Situații Urgență Olt, miercuri, la ora 08:00, nu se putea circula pe Drumul Județean 641 Caracal – Cezieni, DJ 546 D Milcov – Ipotești, DJ 542 Redea – limita cu județul Dolj, localitatea Amărăștii de Sus, DJ 546 B Potcoava – Movileni și DJ 542 A Rotunda – Bucinișu, acestea fiind închise din cauza stratului gros de zăpadă depus pe carosabil.

Din fericire, în județ nu mai sunt consumatori fără lumină, la ultima raportare operatorul de distribuție a energiei electrice anunțând că nu mai sunt localități nealimentate.

Oltul s-a aflat în ultimele zile sub incidența a două coduri de vreme rea, unul portocaliu de ninsori abundente, strat consistent de zăpadă și viscol, care marți a fost actualizat de meteorologi cu un cod galben de intensificări ale vântului, care a expirat aseară, la ora 20:00.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți