9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 50 de olteni, amendați pentru că nu au stat în casă

- Advertisement -

Polițiștii și jandarmii olteni au continuat și în noaptea de marți spre miercuri acțiunile care au avut drept scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanța Militară 2 din 2020, iar peste 50 de olteni care nu au stat în casă în intervalul orar 22:00 – 06:00 au fost amendați cu aproape 60.000 de lei.

Potrivit Prefecturii Olt, oamenii legii au aplicat 51 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 56.500 de lei.

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, prin patrule mixte sau independente, au continuat și pe parcursul zilei de marți misiunile de ordine publică pentru respectarea tuturor măsurile stabilite de primele două ordonanțe militare, peste 600 de polițiști și jandarmi fiind prezenți în stradă.

În urma activității desfășurate, au fost verificate peste 1.200 de persoane, privind modul în care acestea respectă măsura izolării la domiciliu. Alți trei olteni care nu fost găsiți la domiciliu, cărora li se instituise măsura de izolare, au fost plasați în carantină forțată, sub pază, pentru alte 14 zile. Suplimentar, aceștia au fost amendați cu 4.000 de lei. De asemenea, au fost efectuate și 96 de verificări la societățile comerciale și persoane fizice autorizate, nefiind aplicate sancțiuni.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți