13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Este nevoie de aparate pentru dezinfecția autosanitarelor și echipamente de protecție, la Ambulanța Olt

- Advertisement -

Cadrele medicale de pe ambulanță, la fel ca și pompierii din cadrul ISU Olt și doctorii din spitale din județ sunt în prima linie în această perioadă a pandemiei de coronavirus, însă unii dintre salvatori au nevoie de ajutor de echipamente de protecție, chiar și de aparate pentru dezinfecție. În această situație se află acum Serviciul de Ambulanță Județean Olt, liderul de sindicat Marian Lazăr făcând apel la sponsori pentru diverse donații.

„Prin creșterea numărului de intervenții, care necesită echipament de protecție a personalului Serviciului de Ambulanță Județean Olt, facem un apel către firme, asociații, persoane etc., care pot dona echipamente (combinezoane protecție particule fine, măști de înaltă protecție FFP2, FFP3 sau chirurgicale, mănuși nesterile, ochelari sau viziere) sau pot face donații. Avem nevoie, urgent, de aparate pentru dezinfecția autosanitarelor, la revenirea de la solicitări, care au presupus transportarea sau evaluarea pacienților suspecți sau diagnosticați cu COVID-19. Suntem în prima linie și avem nevoie să ne protejăm eficient pentru voi! Acum este momentul să acționăm împreună, pentru a salva mai multe vieți!”, a declarat Marian Lazăr, liderul Sindicatului Ambulanța Olt.

Oltenii care doresc să facă sponsorizări o pot face prin intermediul Sindicatului Ambulanța Olt, CUI 12163540, cont deschis la CEC Bank RO12CECEOT0131RON0093990, strada Aleea Tineretului, nr. 1 A, Slatina, Olt. Pentru detalii suplimentare, donatorii pot apela numerele de telefon 0249.433.302, 0745.088.163 și 0745.169.644 sau se pot adresa la sediul Serviciului de Ambulanță Olt, din Slatina.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți