18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Pubele de gunoi, distribuite gratuit locuitorilor din Piatra Olt

- Advertisement -

2.000 de pubele de gunoi au fost achiziționate de Primăria orașului Piatra Olt, acestea urmând să fie distribuite gratuit tuturor locuitorilor din urbe.

Majoritatea dintre acestea deja au ajuns în localitatea olteană, joi fiind făcută recepția, iar pentru moment pubelele de gunoi au fost depozitate la sala de sport și urmează a fi oferite în perioada următoare fiecărei gospodării din Piatra Olt.

Decizia de a fi achiziționate aceste pubele de gunoi, cu fonduri de la bugetul local, a aparținut consilierilor locali ai Partidului Național Liberal, care la ședința ordinară din luna februarie  a Consiliului Local Piatra Olt au venit și cu inițiativa de a fi micșorat tariful pentru ridicarea gunoiului. „Scăderea taxei pentru gunoi nu s-a aprobat, însă a fost aprobată inițiativa consilierilor locali ai PNL ca Primăria Piatra Olt să cumpere, din bugetul local, 2.000 de pubele de gunoi. A fost aprobată suma de 200.000 de lei pentru ele. Trei sferturi dintre acestea au ajuns deja și le așteptăm pe restul. Momentan au fost depozitate la sala de sport și urmează a fi distribuite fără bani gospodăriilor din oraș. Fiecare gospodărie va primi câte o pubelă și sunt de ajuns, pentru că deși sunt undeva la 2.100 de case în Piatra Olt multe sunt părăsite, iar în privința altora proprietarii sunt plecați în străinătate”, a declarat Miruna Vulcănescu, consilier local PNL Piatra Olt.

Și autoritățile locale au spus că pubelele de gunoi, care vor ajunge gratuit la locuitorii din Piatra Olt, au fost recepționate. „Continuăm să lucrăm la Primăria orașului Piatra Olt. Astăzi (joi n.r.) au fost recepționate pubelele de gunoi care vor fi distribuite gratuit către cetățeni”, a transmis Robert Munteanu, inspector de specialitate în cadrul Serviciului Urbanism și purtător de cuvânt al Pimăriei Piatra Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți