Surplus de pasageri într-un microbuz pe o rută din Olt, în plină pandemie de coronavirus

În plină epidemie de Covid-19, pe o rută a unei societăți de transport de persoană polițiștii au găsit surplus de pasageri într-un microbuz. Erau nu mai puțin de 36 de călători într-un mijloc de transport în comun cu doar 21 de locuri, iar șoferul, originar din Schitu, a fost amendat cu 12.000 de lei.

Polițiștii olteni au constatat neregula în trafic, miercuri după-amiaza, pe pe Drumul Județean 653, în comuna Valea Mare, microbuzul oprit efectuând servicii de transport persoane, contracost, pe ruta Slatina – Valea Mare – Recea – Schitu.

15 persoane, care stăteau în picioare, au fost găsite în plus în mijlocul de transport, spun polițiștii. „În interiorul microbuzului au fost identificate un număr total de 36 de persoane, 15 persoane în plus, în condițiile în care microbuzul, conform certificatului de înmatriculare, este prevăzut cu un număr de 21 de locuri”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Potrivit sursei citate, conducătorul auto, un bărbat de 44 de ani, din comuna Schitu, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 12.000 de lei, conform HG 69/2012.

Cătălin FIRCOIU

2 comentarii la „Surplus de pasageri într-un microbuz pe o rută din Olt, în plină pandemie de coronavirus

  • faceti mai des controale .cinese respecta rezista cine nu suspendal

    slugi proaste

    Răspunde
  • O mașină de firma cu 7 locuri menționez ca sunt 7 angajați din diferite locații în acest auto este considerat grup mai mult de 3 persoane și se piate sancționa șoferul ?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<