10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Afaceristul Codiță, reținut de polițiști pentru 24 de ore

- Advertisement -

Omul de afaceri Remus Rădoi, zis și Codiță, patron al mai multor firme de pază din Caracal, a fost reținut, vineri, de polițiștii rutieri după ce a fost prins din nou la volanul unui autoturism, deși avea permisul auto suspendat. Este pentru a doua oară când oamenii legii îl prind în această ipostază, în cursul lunii.

Controversatul afacerist, care a devenit și mai cunoscut după ce polițistul Nicolae Alexe, fostul adjunct al Poliției Olt, a luat legătura cu el pentru a afla detalii cu posibila implicare a unei rețele de traficanți de persoane în cazul dispariției adolescentei Alexandra Măceșanu, din Dobrosloveni, la sfârșitul lunii iulie a anului trecut, a fost prins în trafic de polițiștii din Caracal.

Oamenii legii desfășurau o acțiune de prevenire a evenimentelor rutiere și verificare a modului de respectare a restricțiilor de circulație, având în vedere noua ordonanță militară care prevede acest lucru, pentru a preveni răspândirea infecției cu Covid-19.

„În urma activităților desfășurate în teren, polițiștii rutieri au depistat la intersecția dintre Calea București cu strada Răsăritului, din municipiul Caracal, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Redea, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat”, se arată într-un comunicat de presă de IPJ Olt.

Nu mai târziu de acum zece zile, polițiștii Serviciului Rutier Olt au întocmit tot pe numele lui Codiță dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere , întrucât aceeași persoană a fost depistată conducând un autoturism în comuna Slătioara, având permisul de conducere reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce, după ce a fost prins cu nereguli de polițiștii din București.

Având în vedere faptul că prin încălcarea repetată a normelor privind circulația pe drumurile publice bărbatul pune în pericol participanții la trafic, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, urmând ca sâmbătă să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, cu propuneri legale.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți