Inspectorii veterinari, cu ochii pe restaurantele care livrează la domiciliu

În contextul pandemiei de Coronavirus, reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt au luat o serie de măsuri pentru a preveni îmbolnăvirea populației. Astfel, toți cei care vor comercializa alimente sunt obligați să respecte reguli și mai stricte, pentru ca toți cumpărătorii să fie în siguranță.

În orice condiții, oamenii au nevoie de hrană sănătoasă. Mai ales, în această perioadă în care riscul de îmbolnăvire ne pândește pe toți, trebuie să acordăm o și mai mare atenție la alimentele pe care le consumăm.

Inspectorii veterinari sunt cu ochii pe comercianți, mai ales că restaurantele pot vinde mâncare gătită doar prin livrarea la domiciliu. În acest sens, DSVSA Olt impune mai multe reguli care trebuie aplicate de către administratorii acestora.

Cei care încalcă aceste măsuri și pun viața oamenilor în pericol vor fi aspru sancționați. În vizorul inspectorilor DSVSA Olt sunt și comercianții din piețe, care au de respectat anumite condiții de funcționare.

Persoanele care doresc să reclame nereguli în domeniul siguranței alimentelor pot apela numărul de telefon 0372.753.837. La capătul firului angajații instituției vă vor răspunde și vor lua imediat măsuri.

Simona VÂRBAN

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<