Primăria Slatina continuă acțiunea de dezinfecție în blocurile din oraș

Acțiunea de dezinfecție a spațiilor comune din blocurile de locuit a continuat și săptămâna aceasta, la Slatina. Până acum, echipele au ajuns în 700 de scări de bloc. Numai astăzi au fost igienizate 140, iar acțiunea va continua inclusiv în week-end. Sănătatea slătinenilor este, în această perioadă, cea mai mare preocupare a autorităților.

Întreaga atenție a reprezentanților municipalității se îndreaptă acum către acțiuni care să îi protejeze pe oameni de coronavirus, iar dezinfecția în interiorul blocurilor este una dintre ele.

În fiecare zi, echipele au pe listă un cartier și trebuie să ajungă în fiecare imobil de locuit, pentru a igieniza spațiile comune. Până acum, 700 de scări de bloc au fost dezinfectate, pentru siguranța locatarilor. Astăzi, au fost pe listă următoarele zone: bulevardul A. I. Cuza, pe partea cu blocul Union, strada Păcii – toate blocurile, strada Independenței, în T-uri, strada Trandafirilor – toate blocurile, strada Libertății, toate blocurile de pe partea opusă a Poștei, strada Crișan, arealul din apropierea Școlii Vlaicu Vodă.

Substanța folosită este un biocid care elimină coronavirusul și este, în același timp, sigur pentru populație. Primăria Slatina dezinfectează nu doar spațiile comune din interiorul blocurilor, ci și străzile, trotuarele, parcurile și locurile de joacă.

Simona VÂRBAN

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<