10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Control judiciar pentru controversatul afacerist Codiță

- Advertisement -

Controversatul afacerist Remus Rădoi, zis Codiță, patronul mai multor firme de pază și protecție din Caracal, a stat în arest o singură noapte, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal dispunând, sâmbătă, plasarea sa sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Codiță a fost reținut vineri de polițiștii rutieri, după ce a fost prins, pentru a doua oară într-o singură lună, la volanul unui autoturism, deși avea permisul auto suspendat.

Codiță a fost prins în trafic de polițiștii din Caracal, care verificau modul de respectare a restricțiilor de circulație, având în vedere Ordonanța Militară care prevede acest lucru, pentru a preveni răspândirea infecției cu noul coronavirus.

„În urma activităților desfășurate în teren, polițiștii rutieri au depistat la intersecția dintre Calea București cu strada Răsăritului, din municipiul Caracal, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Redea, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat”, se arată într-un comunicat de presă de IPJ Olt.

În urmă cu zece zile, polițiștii Serviciului Rutier Olt au întocmit, tot pe numele lui Remus Rădoi, dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, întrucât aceeași persoană a fost depistată conducând un autoturism în comuna Slătioara, având permisul de conducere reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce, după ce a fost prins cu nereguli de polițiștii din București.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți