6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

CMJ Olt continuă înscrierea online a candidaților care vor să urmeze o instituție militară

- Advertisement -

Centrul Militar Județean Olt a anunțat că se prelungește perioada de suspendare a activităţii de selecţie a candidaţilor pentru profesia militară, din data de 1 aprilie, până la încheierea stării de urgenţă, în contextul prevenirii răspândirii noului coronavirus (Covid-19). Înscrierea candidaților care vor să urmeze o instituție militară continuă să fie făcută online până pe data de 29 aprilie.

„Se prelungește perioada de înscriere online a candidaţilor pentru instituţiile militare de învăţământ superior şi postliceal, mai puţin pentru colegiile naţionale militare, pentru instituţiile civile de învăţământ superior şi din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională, precum și pentru soldați gradați profesioniști, până la data de 29 aprilie. A fost stabilită perioada de înscriere online a candidaţilor pentru cursurile de formare a ofiţerilor şi subofiţerilor în activitate, în perioada 30 martie – 29 aprilie 2020”, se arată într-un comunicat remis de CMJ Olt.

Pentru înscrierea candidaţilor este necesară transmiterea, la adresa de e-mail: recrutare_olt@mapn.ro a următoarelor informaţii: categoria de personal pentru care doriţi să faceţi înscrierea – ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, soldați gradați profesioniști; numele, prenumele tatălui, prenume candidat; locul de naştere; adresa de domiciliu; două numere de telefon; studii absolvite, localitatea, anul absolvirii; stagiul militar, satisfăcut, nesatisfăcut.

Pentru informaţii şi solicitări specifice Biroului Informare Recrutare al CMJ Olt: telefon: 0249.431.255, 0249.412.031; fax: 0249.432.549.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți