14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Fabrica Pirelli Slatina a prelungit suspendarea activității

- Advertisement -

Pirelii a anunțat marți că a prelungit perioada suspendării activității fabricii de pe platforma industrială a municipiului Slatina, ca urmare a noilor măsuri guvernamentale, mai restrictive, introduse în lupta împotriva noului coronavirus, inclusiv noi limitări ale libertății de mișcare, și după începutul lunii aprilie. Fabrica nu mai avea activitate din data de 23 martie.

„Producția nu va începe din 1 aprilie, așa cum a fost anunțat inițial. Compania, pentru care siguranța angajaților rămâne o prioritate, evaluează situația pentru a stabili o nouă dată de începere. În zilele următoare, va fi o activitate temporară foarte limitată în fabrică pentru realizarea ajustărilor legate de perioada mai lungă de suspendare a activității și se vor lua toate măsurile pentru a se asigura securitatea sănătății la locul de muncă. Pirelli continuă să monitorizeze evoluția situației de urgență Covid-19 și este pregătită în orice moment să adopte toate măsurile necesare”, se arată într-un comunicat remis de fabrică.

Pirelli nu este singura societate de pe platforma industrială a Slatinei care și-a suspendat activitatea pentru a preveni răspândirea noului Coronavirus. Și Bekaert a luat această măsură încă din data de 23 martie, prima perioadă fiind valabilă până pe 31 martie, iar de luni fabrica a luat decizia de a prelungi perioada suspendării activității până pe 6 aprilie.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți