14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Informare

- Advertisement -

Aceasta informare este efectuata de SC PREMAR COM SERV SRL, cu sediul in comuna Dobroteasa, judetul Olt, ce intentioneaza sa solicite de la SGA VALCEA, aviz de gospodarire a apelor/aviz de amplasament pentru realizarea lucrarilor: DECOLMATARE RAU OLT PRIN EXTRAGERE PRODUSE DE BALASTIERA ZONA LAC DRAGASANI – CAMPU MARE, JUDETUL OLT, propus a fi amplasat in Cuveta lacului de acumulare Dragasani in aval de CHE Zavideni (1040) – pe mal stang in dreptul localitatii Campu Mare, com. Dobroteasa, jud. Olt.

Aceasta investitie este noua.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot consulta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa SC PREMAR COM SERV SRL, cu sediul in comuna Dobroteasa, judetul Olt, dupa data de 31.03.2020.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți