7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

O nouă acțiune amplă de dezinfecție la Slatina. Șapte autospeciale igienizează orașul

- Advertisement -

Primăria Slatina continuă campania de dezinfecție a străzilor din oraș. Aseară, șapte autospeciale au pornit, la ora 21:30, de la Magazinul Oltul, în mai multe zone ale orașului, să spele carosabilul și trotuarele cu o soluție pe bază de clor. Acțiunea va fi repetată periodic, pentru eliminarea coronavirusului și limitarea riscului de îmbolnăvire.

Nu doar scările de bloc, parcurile și locurile de joacă sunt dezinfectate, la Slatina. Și pe străzi și trotuare au loc periodic astfel de acțiuni ample, menite să protejeze populația. Aseară, Primăria Slatina a igienizat zeci de străzi și trotuare.

Orașul a fost împărțit pe zone, fiecare acoperită de câte una sau două autospeciale, întreaga organizare fiind supravegheată de reprezentanții primăriei.

Acțiunea a continuat până după miezul nopții, astfel încât toate zonele incluse în graficul municipalității să fie parcurse. Reprezentanții municipalității au transmis că sunt preocupați să dezinfecteze în permanență toate zonele circulate de slătineni, pentru a se evita astfel pericolul de îmbolnăvire.

„Siguranța și sănătatea cetățenilor orașului sunt prioritățile noastre. De aceea, în timp ce acțiunea de distribuire a alimentelor pentru persoanele vârstnice și cea de dezinfecție a spațiilor comune din blocuri continuă masiv, străzile orașului nostru sunt dezinfectate constant încă de acum două săptămâni. Vom continua să desfășurăm aceste activități până la dispariția riscului de contagiune cu noul Coronavirus (SARS-CoV 2) pe raza municipiului nostru”, au explicat reprezentanții Primăriei Slatina.

Dacă vremea va fi favorabilă, astăzi, autospecialele vor ajunge în toate celelalte zone ale orașului. De asemenea, campania de dezinfecție a străzilor și trotuarelor va fi reluată periodic, la Slatina.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți