12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copil dispărut dintr-un centru de tip familial din Slatina

- Advertisement -

UPDATE: Băiatul de 13 ani, din Fălcoiu, care în cursul după-amiezii de joi a fugit din centrul de tip familial, din Slatina, a fost găsit, iar în cursul serii, în jurul orei 22:30, s-a reîntors în grija autorităților din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt.

„Cristi s-a întors acasă!!! Este bine!!!”, a transmis Rădița Piroșca, directorul DGASPC Olt, pe pagina sa de socializare.

El și-a motivat gestul de a pleca pe ascuns, pentru a-şi cumpăra ceva. Știa că sunt interdicții de circulație și nu poate ieși, fără să fie întrebat unde se duce, așa că a ales să sară pe geamul de la baia apartamentului în care stă.

Știrea inițială: Mai mulți polițiști de investivestigații criminale și de ordine publică, împreună cu polițiști locali din municipiul Slatina, sunt implicați în căutarea unui copil de 13 ani, din comuna Fălcoiu, care a dispărut în cursul zilei de joi. Băiatul a plecat voluntar din centrul de ocrotire de tip familial din municipiul Slatina și nu s-a mai întors.

Copilul dispărut este Cristian Constantin Groza, are 1,50 metri înălțime, constituție astenică, tend deschis și părul tuns scurt, iar la data plecării purta pantaloni de trening de culoare închisă și un hanorac gri.

Pur și simplu, acesta s-a făcut nevăzut după ce joi după-amiază, în jurul orei 17:00, a sărit pe geamul de la baia centrului de tip familial în care se afla.

Băiatul a mai plecat anterior, fiind găsit ulterior de polițiști. Nu mai târziu de sfârșitul lunii februarie 2020, acesta a părăsit curtea locuinței asistentului maternal din orașul Potcoava și a fost găsit după mai bine de patru ore de căutări de oamenii legii, în localitate, la aproape patru kilometri distanță de casa în care stătea.

Acum, polițiștii de investigații criminale cadrul Inspectoratului de Politie Județean Olt, împreună cu polițiști de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Slatina și efective ale Poliției Locale Slatina, îl caută de joi, de la ora 18:00, când dispariția sa a fost sesizată organelor de poliție.

Persoanele, care dețin informații care ar putea ajuta la găsirea minorului, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune de urgență la 112.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți