10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Opt cazuri confirmate cu Covid-19, în Olt

- Advertisement -

Numărul cazurilor confirmate cu noul coronavirus a crescut în județul Olt. Potrivit datelor oficiale prezentate de Institutul Național de Sănătate Publică, în prezent avem opt persoane diagnosticate cu Covid-19.

Până acum era cunoscut de opinia publică că în Olt erau șase cazuri confirmate cu SARS-CoV-2 (coronavirus), însă informațiile au fost aflate pe surse.

Ultimele două s-au confirmat marți, iar în prezent sunt internate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Este vorba de un bărbat de 53 de ani, din orașul Drăgănești Olt, fost polițist, care a fost internat la Spitalul Ministerului Afacerilor Interne „Prof. Dr. Dimitrie Gerota” din București, dar și de o femeie de 72 de ani, din comuna Sârbii Măgura, spitalizată la aceeași unitate medicale, care a fost redeschisă miercuri după ce a fost în carantină ca urmare a zecilor de cazuri care au fost confirmate aici cu Covid-19, după ce un fost polițist, diagnosticat cu această boală, a mințit că s-a întors din Israel. Un altul este cel al copilului de 1 an și 2 luni, din Slatina, care a fost internat pe Secția Boli Infecțioase a Spitalului Slatina și luni seara, după ce testul pentru coronavirus a ieșit pozitiv, a fost transferat cu izoleta din autospeciala de transport persoane și victime multiple a ISU Olt la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din București.

Până la începutul săptămânii se mai știa de alte trei cazuri confirmate cu SARS-CoV-2: bărbatul de 51 de ani, din municipiul Caracal, tânărul de 22 de ani, din Slatina, ambii fiind internați la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” din Craiova, și gravida de 21 de ani, tot din Slatina, care a fost dusă la Maternitatea Bucur din Capitală. Avem și un oltean declarat vindecat și externat din unitatea medicală craioveană, respectiv slătineanul de 22 de ani.  

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți