13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

S-a răsturnat cu autocamionul încărcat cu fier vechi, la ieșire din Slatina spre Brebeni

- Advertisement -

Accident soldat doar cu pagube materiale, la ieșirea din municipiul Slatina spre comuna Brebeni. Un autotren încărcat cu fier vechi s-a răsturnat în afara părții carosabile după ce șoferul, un bărbat de 60 de ani, din municipiul Slatina, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga și a pierdut controlul volanului, răsturnându-se.

Polițiștii rutieri, dar și echipaje de salvatori de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt și Serviciul Județean de Ambulanță Olt, au intervenit la locul accidentului.

„Din primele verificări, polițiștii Biroului Rutier Slatina au stabilit că un bărbat de 60 de ani,  din Slatina, în timp ce conducea un autotren pe strada Ecaterina Teodoroiu, din direcția Slatina către Brebeni, nu ar fi adaptat viteza și a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se în afara părții carosabile”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Șoferul autocamionului a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă a refuzat transportul la spital, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt. „Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit la accidentul în care a fost implicat autotrenul, încărcat cu deșeuri feroase și neferoase, în care se afla doar șoferul. Pacientul, în vârstă de 60 de ani, din municipiul Slatina, a fost asistat medical la fața locului și a refuzat transportul la spital”, a declarat reprezentantul ISU.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest de polițiști, stabilindu-se că nu se afla sub influența alcoolului. În urma evenimentului rutier, traficul rutier nu a fost afectat, iar pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență și sablarea carosabilului.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți