Primăria Slatina, dezinfecție periodică pe străzi și trotuare

Primăria Slatina a reluat, aseară, acțiunile de dezinfecție a străzilor și trotuarelor din tot orașul. De data aceasta, autospecialele au pornit din cartierul Steaua și, în baza unui grafic, au luat fiecare zonă a orașului în parte.

Un oraș cu străzi și trotuare dezinfectate este un loc mai sigur pentru locuitori, mai ales în această perioadă în care igiena este principala preocupare a tuturor.

La Slatina, primăria a stabilit că va efectua periodic astfel de acțiuni, iar aseară a fost din nou mobilizare generală. Cu furtunurile cu spumă activă, cu auto-stropitoarele încărcate cu soluție pe bază de clor sau cu atomizoarele, dar și cu o autospecială care aspiră praful de pe străzi, zeci de muncitori au împânzit orașul. Carosabilul, trotuarul, parcările, aleile dintre blocuri, toate aceste zone au fost spălate, dar și dezinfectate.

Astăzi, se va acționa din nou în cartiere, urmând ca dezinfecția în spațiile publice să fie reluată după câteva zile. Același lucru se va întâmpla și în scările de bloc, unde echipele de dezinfecție vor trece în permanență să igienizeze cu o soluție biocidă care elimină coronavirusul.

3 comentarii la „Primăria Slatina, dezinfecție periodică pe străzi și trotuare

  • DEZINFECTIE SI ZONA ZAHANA SI BLOCURI

    Răspunde
    • pe bulevardul a.i. cuza , spre gara nu i am vazut facand acest lucru

      Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<