20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Încă un oltean, plasat în carantină forțată, sub pază

- Advertisement -

Persoanele din Olt continuă să nu respecte prevederile ordonanțelor militare puse în aplicare în ultimele zile, pentru a preveni răspândirea infecției umane cu noul Coronavirus. În ultimele 24 de ore, încă un oltean a încălcat măsura autoizolării la domiciliu și a fost plasată în carantină forțată, sub pază, cu plata cheltuielilor aferente.

Pe lângă faptul că va sta în carantină încă 14 zile, persoana a fost amendată și cu 5.000 de lei. „O altă persoană care nu a fost găsită la domiciliu, căreia i se instituise măsura de izolare, a fost plasată în carantină forțată, sub pază, pentru alte 14 zile, în conformitate cu articolul 3, alineatul 1, din Ordonanța Militara 4 din 2020. Suplimentar, aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei și va suporta toate cheltuielile efectuate pentru carantinare”, se arată într-un comunicat remis de Prefectura Olt.

Olteanul se adaugă altor trei care, zilele trecute, nu au respectat aceeași măsură de izolare la domiciliu. „Polițiștii au depistat trei olteni care au încălcat această măsură, fiind sancționați contravențional cu amendă, în valoare totală de 25.100 de lei și au fost conduse într-un centru de carantină pentru o perioadă de 14 zile, cu plata cheltuielilor aferente”, se preciza într-un comunicat de presă remis vineri de autorități.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți