10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Peste o mie de izolați la domiciliu și aproape 400 de carantinați, în Olt

- Advertisement -

Scade numărul persoanelor aflate în autoizolare și crește cel al carantinaților în centrele special amenajate din județul Olt, ca urmare a prevenirii răspândirii virusului Covid-19. Acum sunt peste o mie de persoane izolate la domiciliu și aproape 400 carantinate, anunță specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt.  

Statisticile oficiale ale autorităților arată că duminică, la ora 14:00, erau cu peste 400 de olteni mai puțini aflați în autoizolare, în timp ce cel al carantinaților în centrele din județ a crescut cu peste 50.

De la începutul perioadei de supraveghere a infecțiilor umane cu noul Coronavirus, în izolare la domiciliu au intrat 4.244 de persoane întoarse în județ din zonele roșii sau galbene.

Duminică după-amiaza, mai erau 1.078 de autoizolați, în timp ce 3.166 ieșiseră din izolarea la domiciliu. În privința carantinaților, din totalul de 472 persoane intrate de la începutul perioadei de supraveghere a cazurilor de Covid-19, 392 se aflau încă în carantină, în timp ce alți 80 ieșiseră din regimul de carantinare.   

Până acum, avem și 11 cazuri confirmate cu noul Coronavirus în Olt, unul dintre olteni fiind deja declarat vindecat și externat din unitatea medicală în care a fost internat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți