10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 500 de carantinați în cele 18 centre amenajate în județ

- Advertisement -

De pe o zi pe alta, continuă să scadă numărul persoanelor aflate în izolare la domiciliu și să crească cel al carantinaților în Olt, pentru a preveni răspândirea infecției umane cu virusul COVID-19. La începutul săptămânii, erau peste 500 de persoane carantinate în 18 centre special amenajate în județ și aproape o mie aflate în continuare în autoizolare.

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt transmit că, de la începutul perioadei de supraveghere a cazurilor de coronavirus, numărul total al persoanelor care au intrat în autoizolare este de 4.334.

Luni după-amiaza, la ora 14:00, în izolare la domiciliu erau în continuare 990 de olteni, iar al celor care au ieșit până acum din autoizolare este de 3.344. În privința carantinaților, din totalul de 599 persoane intrate de la începutul perioadei de supraveghere a cazurilor de COVID-19, 519 se aflau încă în carantină, în cele 18 centre special amenjate în localitățile Slatina, Caracal, Balș, Corabia, Scornicești și Movileni, în timp ce alți 80 ieșiseră din regimul de carantinare.  

Până acum, avem și 11 cazuri confirmate cu noul Coronavirus în județ, unul dintre olteni fiind deja declarat vindecat și externat din unitatea spitalicească în care a fost internat pentru terapie.

Pentru limitarea răspândirii infecției umane cu virusul SARS-CoV 2, specialiștii DSP Olt recomandă cetățenilor respectarea măsurilor de protecție epidemiologică instituite.

Sursă foto: FACEBOOK

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți