7.2 C
Slatina
joi,29 februarie,2024

Ultimele Articole

Prefectura Olt recomandă purtarea mijloacelor de protecție în instituții, piețe, magazine și supermarketuri

- Advertisement -

Prefectura Olt vine cu recomandări pentru populația județului, iar pentru a preveni răspândirea noului Coronavirus propune purtarea de materiale de protecție, inclusiv măști, care se găsesc tot mai greu în farmacii și sunt tot mai scumpe, atunci când intră în instituții, piețe, magazine și supermarketuri.

Recomandarea a fost supusă aprobării Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt, anunță reprezentanții instituției Guvernului din teritoriu.  

„A fost supusă aprobării Comitetului Județean pentru Situații de Urgență recomandarea adresată cetățenilor județului Olt de a purta toate mijloacele de protecție, acoperirea feței cu mască, inclusiv mască improvizată sau alte materiale de protecție, de unică folosință sau reutilizabile, în vederea reducerii riscului epidemiologic de transmitere a virusul SARS-CoV-2. Măsura va fi aplicată la intrările în instituțiile publice, piețele agroalimentare, magazinele și supermarketurile de pe raza județului Olt”, se arată într-un comunicat remis de Prefectură.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți