18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

S-a oprit cu mașina într-un pom, la Șerbănești

- Advertisement -

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Crâmpoia, a fost implicat, duminică noaptea, într-un accident mai puțin obișnuit, produs pe Drumul Județean 546, în localitatea Șerbănești. Acesta a ajuns cu autoturismul pe care conducea într-un pom de pe marginea părții carosabile. În urma evenimentului rutier, pasagerul din mașină a fost rănit și a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru investigații medicale.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că accidentul s-a produs din cauza vitezei, șoferul pierzând controlul volanului într-o curbă, rupând gardul unei gospodării și ajungând într-un pom.

„Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului Rutier Slatina a reieșit faptul că un bărbat de 29 de ani, din comuna Crâmpoia, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, din direcția Crâmpoia către Șerbănești, într-o curbă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza de deplasare și a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu gardul unei case și oprindu-se într-un copac. După producerea evenimentului, conducătorul auto s-a prezentat împreună cu pasagerul la o unitate medicală,  deoarece pasagerul a necesitat îngrijiri medicale”, a spus rreprezentantul IPJ.

Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul alcooltest, în urma rezultatului stabilindu-se că acesta nu se afla sub influența alcoolului.

În cauză, s-a deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți