10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei răniți în urma coliziunii dintre o mașină și o căruță, la Găneasa

- Advertisement -

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident de circulație produs pe Drumul Național 65 – European 574, în comuna Găneasa, în care au fost implicate un autoturism și o căruță. În urma evenimentului, traficul rutier în zonă se desfășoară alternativ.

Polițiștii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. „Se circulă alternativ, până la finalizarea cercetărilor de la fața locului. Trei persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma cercetărilor, polițiștii rutieri au stabilit faptul că accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate. „Un bărbat de 51 de ani, din orașul Piatra Olt, în timp ce se deplasa cu un atelaj hipo pe strada Grădiniței, din comuna Găneasa, la intersecția cu Drumul Național 65 – European 574, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autovehicul, care se deplasa din direcția Craiova către Slatina. Autoturismul era condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani, din municipiul București”, a adăugat reprezentantul Poliției.

La locul accidentului, pentru a acorda primul ajutor victimelor, au intervenit pompierii, dar și cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt. „Pompierii Detașamentului Slatina acționează în comuna Găneasa, la un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un vehicul cu tracțiune animală. Din primele informații sunt implicate trei persoane, care au fost asistate medical. În mașină era doar șoferul, iar în atelaj erau doi bărbați, aceștia din urmă fiind transportați la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Slatina, conștienți, cu diverse traumatisme prin accident rutier”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar căruțașului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți