3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un preot dăruiește o mie de măști de protecție enoriașilor, în plină pandemie de Covid-19

- Advertisement -

Preotul paroh Dorel Tudor, din comuna olteană Făcașele, s-a gândit la enoriașii săi și, în plină pandemie de coronavirus, a cumpărat pentru ei o mie de măști de protecție, care pot fi refolosite. Acesta a cerut cetățenilor din localitate să îl contacteze pentru a intra unei astfel de măști, prioritate având vârstnicii, dar și cei care merg să se aprovizioneze de la magazinele din zonă.  

„Aș vrea să vă anunț că am achiziţionat o mie de măști de protecție, refolosibile, pe care aș vrea să le împart oamenilor acestei comune. Vă rog a mă contacta în privat pe Facebook sau pe numărul personal de telefon în cazul în care aveți nevoie, prioritari ar fi oamenii în vârstă și cei care își desfășoară activitățile zilnice, procurându-și cele necesare de la magazinele din comună. Aceste măști pot fi refolosite după trei minute de fierbere în apă, la temperatura de 100 de grade Celsius”, a transmis Dorel Tudor pe pagina sa de socializare.

Totodată, părintele din comuna Fărcașele este dispus să-i ajute cu procurarea hranei pe cetățenii aflați la nevoie, acesta publicându-și atât numărul de telefon, cât și pagina personală de Facebook. „Toți cei care întâmpină greutăți pentru a-și procura hrana de zi cu zi și cele necesare traiului, mă pot contacta fără nicio ezitare pe pagina personală de Facebook sau pe numărul meu de telefon. Fie ca Dumnezeu să vegheze asupra noastră. Cu stimā și respect, preot Tudor Dorel! Numărul de telefon: 0766.337.447. Pagina de Facebook: Dorel Tudor”, a mai spus preotul paroh.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți