7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

980 de izolați la domiciliu și 522 de carantinați în Olt, în plină pandemie de COVID-19

- Advertisement -

Dacă numărul autoizolaților continuă să scadă în Olt, cel al carantinaților în centrele special amenajate în județ crește, ca urmare a prevenirii răspândirii infecției umane cu noul Coronavirus.

Marți după-amiază, erau cu zece mai puțini izolați la domiciliu față de ziua anterioară, în timp ce în centrele de carantină au mai intrat trei olteni.

Dintre cele 4.456 de persoane intrate în autoizolare de la începutul perioadei de supraveghere a cazurilor de COVID-19, de specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt, marți, la ora 14:00, mai erau în această situație 980 persoane, în timp ce alte 3.476 ieșiseră din izolarea la domiciliu. Totodată, în cele 18 centre de carantină amenajate în județ au intrat 627 de olteni. Marți după-amiază, 522 erau încă în carantină, iar 105 ieșiseră din regimul de carantinare.

Pentru limitarea răspândirii infecției umane cu SARS-CoV 2, noul coronavirus, specialiștii în sănătate publică recomandă populației respectarea măsurilor de protecție epidemiologică instituite.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți