11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Fermierul din Pleșoiu, în stare critică la un spital din București

- Advertisement -

Viorel Șerban, fermierul de 43 de ani, din comuna Pleșoiu, care a fost grav rănit în urma unui accident de muncă care a avut loc la fostul CAP din satul Doba al localității, este tratat în prezent de medicii de la un spital din Capitală.

Inițial, bărbatul a ajuns în stare foarte gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, după ce cadrele medicale de pe echipajele SMURD și Serviciul de Ambulanță Județean Olt care au ajuns la locul evenimentului l-au găsit în comă profundă, cu traumatism cranio-cerebral major, cu fracturi.

Fermierul, împreună cu alte persoane, efectuau unele lucrări la fostul CAP din Doba. În timp ce transporta, cu un motostivuitor, o semănătoare, utilajul s-a dezechilibrat și s-a răsturnat. În urma incidentului, bărbatul a fost surprins de semănătoarea care era prinsă cu o șufă în furca motostivuitorului, iar una dintre lame i-a strivit capul.

Pacientul a fost dus intubat la Spitalul Slatina, însă șansele de supraviețuire ale acestuia au fost minime încă de la început. Medicii de la Urgențe Slatina au reușit să-l stabilizeze, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. Însă, starea de sănătate a lui Viorel Șerben a continua să se agraveze, iar doctorii de aici au luat decizia de al transfera la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni” din București.

Potrivit unor surse, bărbatul este în stare critică și ar urma să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Accidentul care a avut loc la fostul CAP Doba este unul de muncă, fiind cercetat de o echipă de inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt. Totodată, și polițiștii olteni au efectuat cercetări pentru a stabili, cu exactitate, împrejurările în care s-a produs evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți