7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Înmormântare cu zeci de persoane într-o comunitate de romi din Slătioara. Poliția a amendat soțul femeii decedate

- Advertisement -

Intervenție în forță a polițiștilor, mascaților și jandarmilor, marți după-amiază, într-o comunitate de romi din comuna Slătioara. Aproximativ 40 de țigani, care se aflau într-o curte comună a locuințelor acestora și asistau la înmormântarea unei femei, s-au făcut nevăzuți în momentul în care oamenii legii, alertați prin 112 de o persoană care stătea în zonă, au acționat în zonă. Soțul decedatei a fost amendat cu 2.000 de lei, având în vedere faptul că acum, pe perioada stării de urgență decreată pentru a preveni răspândirea noului Coronavirus, la o astfel de manifestare au voie maximum opt persoane.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că polițiștii de la Secția Găneasa, împreună cu mascații și jandarmii, au intervenit la fața locului, în urma apelului la Serviciul Unic de Urgență 112, prin care un cetățean a fost sesizat faptul ca în curtea unei locuințe, din comuna Slătioara, este oficiată o înmormântare la care participă mai mult de opt persoane.

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ganeasa s-au deplasat la locul solicitării pentru a verifica dacă sunt încălcate prevederile ordonanțelor militare. În momentul în care polițiști, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și jandarmi au ajuns la fața locului, mulțimea s-a disperat”, a spus reprezentantul IPJ.

Polițiștii au sancționat contravențional soțul femeii, un bărbat, de 61 de ani, din comuna Slătioara, cu amendă de 2.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți