27.2 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primarii de la sat, campanii de informare pentru sănătatea cetățenilor

- Advertisement -

Și în mediul rural, autoritățile locale, împreună cu reprezentanți ai Poliției, desfășoară campanii de informare a populației, zilele acestea. Localnicii primesc sfaturi extrem de utile pentru a evita pericolul de îmbolnăvire cu noul coronavirus. La Curtișoara, oamenii s-au dovedit receptivi la campania de informare derulată în comuna lor.

În comuna Curtișoara, în această perioadă grea, locuitorii dau dovadă de multă responsabilitate. Rar vezi o persoană pe stradă, iar cei care ies din curte poartă măști și mănuși pentru a nu se îmbolnăvi. Bineînțeles, nu le lipsește declarația pe proprie răspundere, pe care au primit-o de la primărie. Oamenii au înțeles pericolul atât din media, cât și de la reprezentanții primăriei, care desfășoară o campanie de informare privind răspândirea coronavirusului.

Sătenii sunt bucuroși că primăria se gândește la sănătatea lor și le oferă informații care îi ajută să nu se îmbolnăvească. Mai mult decât atât, la Curtișoara au fost dezinfectate toate spațiile publice, iar angajații primăriei au fost dotați cu echipamente de protecție.

Mulți dintre localnici merg în continuare la serviciu. Fabrica de biciclete din localitate funcționează, cu măsuri de protecție sporite, spune edilul Gheorghe Gănescu. Peste 60 % dintre angajații fabricii de biciclete sunt locuitori ai comunei Curtișoara.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți