14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un pompier din Olt a renunțat la concediu, pentru a fi în linia întâi. Are un copil de câteva săptămâni

- Advertisement -

Nu puțini sunt cei care acum sunt în linia întâi, pentru a lupta împotriva răspândirii infecției umane cu noul Coronavirus. În primul rând vorbim de cadrele medicale din spitale, însă alături de ei sunt și polițiști, jandarmi, militari, pompieri, și nu doar ei. Mulți dintre aceștia renunță chiar și la anumite beneficii pentru a-și sprijini colegii acum, în plină pandemie de COVID-19. Un pompier, de 35 de ani, de la Detașamentul Slatina, este unul dintre ei.

Deși are acasă un copil, salvatorul devenit tată de doar câteva săptămâni, a renunțat la concediu, pentru a fi în linia întâi, împreună cu ceilalți colegi, dar și pentru a-i ajuta pe ceilalți oameni care au nevoie.

Povestea sa a fost făcută publică pe pagina de socializare a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pompierul dând și o scurtă declarație privind situația actuală în care se află țara noastră.   

„Un pompier din cadrul ISU Olt, care are acasă copil de câteva săptămâni, a renunţat la concediu, pentru a fi alături de colegi, în contextul pandemiei de Coronavirus. Respectăm dorința colegului nostru de a nu-i face publică identitatea și redăm în rândurile de mai jos cuvintele lui:
«Atunci când ROMÂNIA are nevoie de mine la serviciu împotriva COVID-19 renunț la acest concediu și vin la serviciu asumându-mi orice risc până la final. Nu dau bir cu fugiții, acum când e mai rău!». Suntem mândri de tine! Ești un exemplu pentru toți!”, a fost mesajul transmis pe Facebook de colegii salvatorului de 35 de ani, de la Detașamentul Slatina.

Cu siguranță, exemplul său este urmat în această perioadă și de alți colegii de-ai săi, dar și de alți salvatori de care acum este mare nevoie să fie în linia întâi.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți