9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două tinere, amendate și plasate în carantină, pe cheltuiala lor, pentru nerespectarea autoizolării

- Advertisement -

Oltenii nu țin cont deloc de ordonanțele militare și, în ultimele 24 de ore, au fost din nou amendați pentru nerespectarea restricționării circulației, dar și a măsurii de izolare la domiciliu. Pentru nerespectarea autoizolării, două tinere au fost amendate de polițiști cu 4.000 de lei, iar pe lângă sancțiunea contravențională primită, acestea au fost plasate în carantină instituționalizată pentru următoarele 14 zile, cu plata cheltuielilor aferente.

Potrivit Prefecturii Olt, au fost aproximativ 400 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari, care, în ultima zi, au efectuat controale și verificări, au fost angrenați în activități de fluidizare a traficului rutier și însoțire a unor autoturisme spre centrele de carantină și au asigurat paza locațiilor de carantinare.

Peste 1.300 de verificări privind modul în care persoanele respectă măsura izolării, respectiv măsura carantinării instituționalizate, au fost efectuate de oamenii legii, care au depistat și cele două tinere care au încălcat măsura izolării la domiciliul, fiind plasate în carantină, pe cheltuiala lor, și amendate cu 4.000 de lei. Totodată, forțele de ordine au găsit 124 de persoane din județ care au ieșit nejustificat din locuințe și au fost amendate cu 223.900 de lei.

Din datele transmise de specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt către instituția Guvernului în teritoriu, la ora actuală în județ sunt 522 de persoane care se află în carantină instituționalizată și alte 1.133 de persoane aflate în autoizolare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți