14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Un nou caz de Covid-19, confirmat oficial în Olt. Este vorba de un bărbat din Caracal

- Advertisement -

Datele oficiale prezentate miercuri, la ora 13:00, de Grupul de Comunicare Strategică, arată că în județul Olt a crescut numărul cazurilor confirmate cu noul Coronavirus. În prezent, sunt 12 olteni diagnosticați cu virusul SARS-CoV 2.

Este vorba despre un bărbat, cu domiciliul în municipiul Caracal, care s-a întors din străinătate și în prezent era carantinat într-un centru de carantinare din județul Dolj.

Până acum, în județul Olt au mai confirmate alte 11 cazuri de Covid-19.

Acestea sunt: doi părinți și doi bunici ai copilului de un an și două luni, din municipiul Slatina, testat pozitiv și el pentru noul Coronavirus, un bărbat de 47 de ani, care se afla în centrul de carantină din orașul Corabia, un bărbat de 53 de ani, din orașul Drăgănești Olt, care a fost internat la Spitalul Ministerului Afacerilor Interne „Prof. Dr. Dimitrie Gerota” din București, o femeie de 72 de ani, din comuna Sârbii Măgura, spitalizată la aceeași unitate medicale, gravida de 21 de ani, din Slatina, un tânăr de 22 de ani, tot din Slatina, și încă un bărbat din municipiul Caracal, în vârstă de 51 de ani. Dintre acești pacienți, unul a fost declarat vindecat și externat, respectiv slătineanul de 22 de ani, care a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” din Craiova.

Ceilalți sunt în continuare internați la Spitalul Județean de Urgență Slatina, dar și unități medicale din Craiova și Capitală.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți