10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

În ce stadiu e documentația pentru extinderea Shopping Park Slatina

- Advertisement -

Primăria Slatina a confirmat informațiile potrivit cărora zona comercială din cartierul Steaua se va extinde. Dezvoltatorul a obținut deja certificatul de urbanism în vederea ridicării de noi galerii comerciale, iar în această perioadă trebuie să obțină avizele necesare în vederea solicitării autorizației de construire.

Potrivit site-ului square7.ro, zona comercială se va întinde pe o suprafață de aproximativ 16.500 de metri pătrați și va cuprinde, pe lângă magazinele existente, încă șapte spații comerciale. Jysk, Hervis, C&A, NewYorker, Kik, Sinsay și Super Zoo vin la Slatina și vor completa galeriile comerciale de pe strada Artileriei. Ele vor fi construite pe terenul fostei fabrici Aluta, cumpărat recent de grupul care deține supermarketurile și magazinele din zonă.

Dezvoltatorul, Apricot Development, face demersuri pentru obținerea autorizației de construite. „A fost emis certificatul de urbanism, iar în această perioadă sunt la stadiul de obținere a avizelor. Ulterior, se va depune documentația în vederea obținerii autorizației de construire”, a explicat Adi Birin, arhitectul șef al Slatinei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți