3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 5.700 de slătineni primesc de astăzi tichetele sociale de Paște

- Advertisement -

Primăria municipiului Slatina anunță demararea acțiunii de distribuire a Tichetelor Sociale de Paște începând de astăzi. Beneficiarii, 5.705 persoane, vor primi acasă, prin Poștă, bonurile valorice în valoare de 100 de lei. Le vor putea folosi pentru a-și cumpăra alimente, dar și medicamente sau haine.

Slătinenii care au depus cereri pentru tichetele sociale de Paște primesc zilele acestea bonurile valorice.

Primăria Slatina a anunțat că sunt peste 5.700 de persoane eligibile, respectiv pensionari cu venituri mai mcii de 1.200 de lei pe lună și persoane cu handicap grav sau accentuat. În plicul cu tichete, beneficiarii vor găsi și lista cu unitățile comerciale care acceptă plata cu bonurile valorice. Sunt 144 de unități de pe raza municipiului Slatina de unde oamenii se vor putea aproviziona achitând cu tichete.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 3 – 28 februarie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie direct pe site-ul Primăriei municipiului Slatina www.primariaslatina.ro.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei pentru fiecare beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți