9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Dezinfectant pentru fiecare scară de bloc, pe toată durata stării de urgență

- Advertisement -

Păstrarea mâinilor curate și dezinfectate este principala armă împotriva răspândirii coronavirusului. De aceea, angajații Primăriei Slatina vor avea grijă ca oamenii să aibă tot timpul în scara de bloc soluție dezinfectantă în dozator. Hotărârea aprobată zilele acestea de Comitetul Local pentru Situații de Urgență prevede fonduri pentru achiziționarea de dezinfectanți pe toată perioada stării de urgență.

Igienizarea mâinilor este cel mai important lucru pe care îl putem face pentru sănătatea noastră, în această perioadă.

Pornind de la recomandările specialiștilor, Primăria Slatina are grijă ca locuitorii orașului să beneficieze de soluție dezinfectantă la intrarea în scara blocului. Pe toată perioada stării de urgență, municipalitatea va achiziționa dezinfectant pentru a umple dozatoarele instalate deja în oraș. Primarul Slatinei, Emil Moț, îi îndeamnă din nou pe cetățeni să respecte cu strictețe măsurile de igienă și de distanțare, pentru a rămâne sănătoși.

Primăria Slatina a achiziționat și a montat 1.400 de dozatoare pentru dezinfectant în fiecare scară de bloc din oraș, imediat după intrarea în vigoare a ordonanței militare care obligă primăriile de orașe să pună astfel de sisteme în toate scările.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți