10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii din Slatina, acțiune de amploare în oraș și comunele arondate

- Advertisement -

Zeci de polițiștii de ordine publică, rutieră și investigații criminale de la Poliția Slatina și ai secțiilor de poliție rurală au acționat cu efective mărite în urbe și în comunele învecinate, pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile impuse pe durata stării de urgență, în vederea prevenirii răspândirii infecțiilor umane cauzate de virusul COVID-19. În urma acțiunii de amploare, oamenii legii au dat peste 60 de amenzi, în valoare de aproximativ 100.000 de lei.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că polițiștii au acționat atât în mediul urban, cât și în mediul rural, ocazie cu care au legitimat peste 120 de persoane și au controlat în trafic peste 50 de autovehicule.

Peste 60 de contravenții, în cuantum de aproximativ 100.000 de lei, au fost date în timpul misiunilor desfășurate în Slatina și localitățile arondate. „În urma acestor activități, polițiștii au aplicat 66 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 98.500 de lei. Dintre acestea, 46 au fost pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare 3 din 2020, șase pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 18 pentru abateri la regimul circulației pe drumurile publice. Totodată, a fost reținut un permis de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce și a fost retras un certificat de înmatriculare”, a spus Alexandra Dicu, reprezentantul IPJ Olt.

Sursa citată mai arată că polițiștii atrag atenția cu privire la obligativitatea respectării legislației, în perioada următoare fiind organizate astfel de acțiuni în întreg județul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți