19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Restricționarea circulației, nerespectată de alți peste o sută de olteni

- Advertisement -

Deși ordonanțele militare emise pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19 prevăd mai multe măsuri care ar trebui respectate, locuitorii județului Olt nu țin cont de ele și le încalcă frecvent. Numai în ultimele 24 de ore, peste o sută de olteni, care au ieșit din casă fără motiv, au primit amenzi în valoare de aproximativ 250.000 de lei.  

În ultima zi, peste 600 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari, au efectuat controale și verificări, au fost angrenați în activități de fluidizare a traficului rutier și însoțire a unor autoturisme spre centrele de carantină și au asigurat paza locațiilor de carantinare.

Forțele de ordine au desfășurat aproximativ 1.100 de verificări privind modul în care persoanele respectă măsura izolării, respectiv măsura carantinării instituționalizate.  

Dacă în această privință, nu s-au constatat nereguli, alte măsuri prevăzute de ordonanțele militare au continuat să fie încălcate. Astfel, măsura privind restricționarea circulației nu a fost respectată de 125 de olteni, aceștia fiind sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 248.000 de lei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți