4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Caracaleanul care a refuzat să se legitimeze și i-a amenințat pe polițiști, în arest

- Advertisement -

Bărbatul de 42 de ani, din municipiul Caracal, care în urmă cu două zile a refuzat să se legitimeze în fața unei patrule de polițiști, le-a adresat injurii acestora și i-a amenințat a fost arestat pentru 30 de zile.

Caracaleanul a fost prezentat sâmbătă magistraților Judecătoriei Caracal și arestat preventiv, după ce vineri a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore. Decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată în 48 de ore de la comunicare.

„Referitor la săvârșirea infracțiunii de ultraj de către un bărbat, de 42 de ani, asupra polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Caracal aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, respectiv verificarea măsurilor impuse de ordonanțele militare, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, instanța a dispus măsura arestării preventive a acestuia pentru 30 de zile”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Bărbatul se afla cu alte trei persoane pe strada Vasile Alecsandri, din Caracal, în momentul în care polițiștii le-au cerut să se legitimeze. Având în vedere ordonanțele militare, caracaleanul de 42 de ani a refuzat să prezinte declarația pe propria răspundere, s-a adresat polițiștilor violent verbal și i-a amenințat.

Reținut vineri pentru ultraj și sâmbătă arestat pentru 30 de zile, bărbatul este în prezent încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți