17.3 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Forțele de ordine au dat noi amenzi pentru locuitorii județului care nu stau în casă

- Advertisement -

Ordonanțele militare continuă să fie încălcate de olteni, doar în ultimele 24 de ore peste o sută de olteni fiind amendați cu peste 210.000 de lei, pentru că au ieșit din locuință nejustificat. Totodată, forțele de ordine au verifixat și aproape o mie de persoane care ar fi trebuit să respectă măsura autoizolării la domiciliu sau a carantinării instituționalizate.

Peste 450 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari, au efectuat, în ultima zi, controale și verificări, au fost angrenați în activități de fluidizare a traficului rutier și însoțire a unor autoturisme spre centrele de carantină și au asigurat paza locațiilor de carantinare.

Oamenii legii au efectuat, astfel, aproximativ 1.000 de verificări privind modul în care persoanele respectă măsura izolării și măsura carantinării instituționalizate și 42 de verificări la societăți comerciale și persoane fizice autorizate.

De asemenea, forțele de ordine au aplicat și 116 sancțiuni contravenționale, în valoare de 219.000 lei, pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți