Medicii de familie primesc echipamente de protecție de la Primăria Slatina

Aflați tot timpul în slujba pacienților, medicii de familie își continuă activitatea în această perioadă în care sănătatea este, pentru toți, cel mai de preț lucru. Pentru ei, Primăria Slatina va oferi măști și mănuși de protecție pe toată perioada stării de urgență. Totodată, primarul Slatinei, Emil Moț, i-a asigurat de respectul și prețuirea sa.

În această perioadă, întreaga omenire își pune toate speranțele în medici. Ei sunt eroii acestor zile, iar noi toți realizăm cât de important este ajutorul lor.

Și primarul Slatinei, Emil Moț, le-a mulțumit public în repetate rânduri pentru curajul și devotamentul lor, iar acum anunță că primăria le va oferi și lor ajutor. Atenția municipalității se îndreaptă către medicii de familie, primii care interacționează cu pacienții, înainte ca aceștia să ajungă la spital. Pentru a fi protejați de temutul virus, le oferă tuturor măști și mănuși medicinale. Dacă ei sunt protejați, vor rămâne sănătoși și vor putea avea grijă de noi.

Medicii de familie sunt în continuare la cabinet pentru că, dincolo de atenția pe care o acordăm cu toții bolnavilor de COVID-19, sunt multe alte persoane care suferă de diferite afecțiuni. Ei toți au nevoie de tratament, de consultații, dar mai ales de un sfat și o vorbă bună în aceste momente pline de incertitudine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.