10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Oltul înregistrează un nou caz confirmat cu COVID-19. Este vorba de o femeie venită din Norvegia

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat duminică că în județul Olt a fost înregistrat un nou caz confirmat cu noul Coronavirus. Este vorba de o femeie, în vârstă de 48 de ani, care s-a întors din Norvegia și care în prezent este internată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde primește tratament de specialitate.

Cu acest nou caz confirmat cu COVID-19, în județul Olt sunt în total 12, însă există și un al 13-lea caz, un bărbat din municipiul Caracal, care se afla într-un centrul de carantină din Dolj și care în prezent este la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” din Craiova, și care a fost raportat de către județul vecin, aflându-se, încă de la începutul perioadei de supraveghere a infecțiilor umane cu virusul SARS-CoV-2, sub monitorizarea autorităților din acest județ.

Din toate cele 12 cazuri de până acum, avem și primii patru olteni declarați vindecați și externați din unitățile medicale în care erau internați, respectiv cele din Slatina și Craiova. Ceilalți opt primesc în continuare tratament de specialitate în spitale din Slatina, Craiova, dar și din municipiul București. 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți