10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii de la Economic, amenzi de peste 10.000 de lei doar într-o zi

- Advertisement -

Polițiștii din Olt au continuat și duminică să verifice firmele și persoanele fizice autorizate, în privința respectării interdicțiilor pe perioada stării de urgență, dar și dacă alte societăți comerciale respectă alte prevederi legale. Au fost aplicate amenzi patronului unei cârciumi din mediul rural care nu-și suspendase activitatea, dar alți doi agenți economici care vindeau ilegal pește.

În ultimele 24 de ore, oamenii legii au verificat, în total, 26 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au sancționat contravențional un agent economic, cu amendă în valoare de 2.000 lei. „Acesta nu a suspendat activitatea de servire și consum al produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, pe durata stării de urgență”, se arată într-un comunicat remis de Prefectura Olt.

Sursa citată mai arată că oamenii legii au aplicat și două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite. Societățile comerciale vindeau pește, fără documente de proveniență, iar întreaga marfă a fost confiscată.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți