2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Societăți din Slatina și Bucinișu, amendate pentru vânzare ilegală de măști, spirt și drojdie

- Advertisement -

Trei noi amenzi, în cuantum de 26.000 de lei, au fost aplicate, luni, de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, pentru vânzarea ilegală de măști, spirt și drojdie. Societăți comerciale din municipiul Slatina și comuna Bucinișu au fost sancționate contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

Întreaga marfă vândută ilegal a fost confiscată, spun polițiștii. „Agenții economici ofereau spre vânzare măști de protecție, alcool sanitar și drojdie, în alte condiții decât cele prevăzute de actul normativ. Marfa comercializată fără documente de proveniență a fost confiscată”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

Pe lângă aceste firme amendate, polițiștii, împreună cu jandarmii, polițiștii locali și militarii, au mai verificat aproximativ 50 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență. În această privință, forțele de ordine nu au aplicat nicio contravenție.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți