10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Spălarea străzilor, reluată la Slatina. Echipele ajung în toate cartierele

- Advertisement -

A început cea de-a doua etapă de igienizare și dezinfectare a străzilor și trotuarelor din Slatina. Echipele de muncitori ale municipalității au acționat aseară, atât în cartierul Steaua, cât și în zona gării. Pentru sănătatea și siguranța slătinenilor, campania de curățare va continua pe întreaga perioadă a stării de urgență.

După acțiunea amplă de dezinfectare la sol și aer din acest week-end, desfășurată în toate cartierele din Slatina, aseară a început o nouă etapă de igienizare.

Șapte autospeciale, dintre care trei utilaje de mici dimensiuni, potrivite și pentru trotuare, parcări sau străzi înguste și patru autocisterne cu stropitoare sau furtunuri cu presiune au acționat pe domeniul public. Au fost două echipe de muncitori, pe care municipalitatea le-a împărțit pe zone.

Aseară, prima echipă a acționat în: zona între străzile Cuza Vodă și Ecaterina Teodoroiu, cu străzile Cuza Vodă, Elena Doamna, Plevnei, Dorobanți, Cireșoaia, Văilor, străzile: Ecaterina Teodoroiu, până la pasarelă; Gladiolei, Aleea Tineretului, străzile: Prelungirea Primăverii, Aleea Rozelor, Mânăstirii (sectorul de la Palatul de Justiție până la strada Arcului), Zmeurei.

Cea de-a doua echipă, formată din angajați ai primăriei a spălat și igienizat străzile și trotuarele din alte zone ale orașului. Acestea sunt: zona între străzile  Ecaterina Teodoroiu, A. I. Cuza, Artileriei, cu străzile:  A. I. Cuza (sens dreapta spre gară), Crizantemei, Garofiței, Violetei, Mărăști, Tunari, Unitatea Militară, Drăgănești, străzile: Drăgănești (zona Aluta), Artileriei, Nicolae Iorga, Piața Gării, Aleea Cazărmii, zona între străzile A. I. Cuza și Cireașov, cu străzile: A. I. Cuza (sens stânga spre gară), Tunari (zona ICIL), General Aurel Aldea, Orhideelor, Cireașov (până la SCADT).

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți