10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Au ieșit pe străzi nejustificat și au fost amendați

- Advertisement -

Ordonanțele militare intrate în vigoare pentru a preveni răspândirea noului Coronavirus continuă să fie încălcate de locuitorii județului Olt, care în această perioadă ar trebui să respecte mai multe măsuri. Una dintre ele este cea privind restricționarea circulației. Doar marți, 79 de olteni au fost amendați cu 159.000 de lei, pentru că au părăsit locuința fără a avea vreun motiv întemeiat, aceștia fiind găsiți pe străzi de forțele de ordine.

Potrivit unui comunicat remis de Prefectura Olt, peste 400 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari, au efectuat marți controale și verificări, au fost angrenați în activități de fluidizare a traficului rutier și însoțire a unor autoturisme spre centrele de carantină și au asigurat paza locațiilor de carantinare.

Forțele de ordine au desfășurat peste 550 de verificări privind modul în care persoanele respectă măsura izolării, respectiv măsura carantinării instituționalizate. Totodată, 79 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 159.000 de lei, au fost aplicate de oamenii legii pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți