11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Marfă vândută ilegal de trei firme, confiscată de polițiștii din Olt

- Advertisement -

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Olt au confiscat din nou marfă vândută ilegal. Trei societăți comerciale din comunele Curtișoara, Obârșia și Valea Mare au fost amendate cu 25.000 de lei, după ce aveau la vânzare produse, fără documente de proveniență.

Pachete de făină, drojdie și zahăr erau comercializate de cele trei firme, care marți au fost sancțioante contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 12 din 1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.   

„Agenții economici din comunele Curtișoara, Obârșia și Valea Mare ofereau spre vânzare făină, drojdie și zahăr, în alte condiții decât cele prevăzute de actul normativ. Marfa comercializată fără documente de proveniență a fost confiscată, iar polițiștii au amendat societățile comerciale cu 25.000 de lei”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

Polițiștii, împreună cu jandarmii, polițiștii locali și militari, au continuat marți și verificările cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență, impusă pentru a preveni răspândirea infecției umane cu virusul Covid-19. Aproximativ o sută de societăți comerciale și persoane fizice autorizate au fost controlate, iar în urma verificărilor forțele de ordine nu au aplicat nicio contravenție.  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți