10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primăria Slatina continuă acțiunile de igienizare a străzilor, trotuarelor și parcărilor din oraș

- Advertisement -

Amplele acțiuni de igienizare a tuturor străzilor, trotuarelor și parcările din municipiul Slatina sunt continuate, în această perioadă, de reprezentanții Primăriei, scopul acestora fiind acela de a preveni răspândirea infecțiilor umane cu noul Coronavirus.

Miercuri seară, echipele coordonate de Primăria municipiului Slatina sunt din nou prezente pe mai multe străzi din interiorul orașului, dar și de la ieșirile din urbe, precum și în mai multe cartiere.

Astfel, au fost igienizate străzile Cazărmii, Basarabilor, Teiului, Liliacului, Pandurului, Panselelor, Crinului, Dinu Golescu, Zambilelor, Garoafelor, Centura Basarabilor, Sergent Major Dorobanțu Constantin, Popa Șapcă, Aleea Spicului, Aleea Bradului, Aleea Castanilor, Aleea Florilor, Drăgănești, Pitești, Bulevardul Sfântul Constantin Brîncoveanu, Tudor Vladimirescu, Oituz, Carol I, Milcov și Cireașov.

De asemenea, s-au igienizat carosabilul, trotuarele și parcările din cartierele Cireașov – Grigore Alexandrescu, Prelungirea Pitești, Nucului, Mesteacănului, Eroilor, Prunilor, Lacului, Zorilor, Stejarului și Satul Nou – Theodor Burcă, Podgoriilor, Islazului, Măgurii, Ogrăzii, Ulmului, Nordului, Corcodușului.

În perioada următoare, autospecialele municipalității vor trece prin toate zonele urbei, unde vor spăla străzile, trotuarele și parcările, cu clor și spumă activă.

„Vă demonstrăm din nou faptul că într-un astfel de context, sănătatea dumneavoastră este prioritatea noastră și din aceste considerente continuăm acțiunile ample de igienizare a tuturor străzilor din municipiul Slatina. Vom desfășura pe întreaga perioadă a stării de urgență toate acțiunile inițiate de instituția noastră în vederea minimalizării riscului de contagiune COVID-19”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți