20.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Produse fără documente, vândute la Vulpeni și Bobicești. Patronul unui bar din Iancu Jianu, amendat pentru că îl ținea deschis

- Advertisement -

Continuă să curgă cu contravenții pentru societățile comerciale din județul Olt, găsite în ilegale de polițiștii din Olt. Doar miercuri, au fost aplicate trei amenzi pentru vânzarea ilegală a mai multor produse și una pentru faptul că patronul unei cârciumi dintr-o localitate rurală pentru că o ținea deschisă pe timpul stării de urgență, impusă de autorități pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2.  

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au aplicat trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

„Agenții economici din comunele Vulpeni și Bobicești ofereau spre vânzare drojdie, cafea și țigarete, în alte condiții decât cele prevăzute de actul normativ. Marfa comercializată fără documente de proveniență a fost confiscată”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

Polițiștii, împreună cu jandarmii, polițiștii locali și militari, au continuat miercuri și verificările cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență, impusă pentru a preveni răspândirea infecției umane cu noul Coronavirus. Aproximativ o sută de societăți comerciale și persoane fizice autorizate au fost controlate, iar în urma verificărilor forțele de ordine au aplicat o contravenție. Este vorba de un bar din comuna Iancu Jianu, al cărui patron a fost amendat cu 2.000 de lei pentru încălcarea prevederilor ordonanței militare în ceea ce privește suspendarea activității de servire și consum al produselor alimentare, băuturilor alcoolice și nealcoolice, pe durata stării de urgență.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți