11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii rutieri și mascații, acțiuni fulger în trafic. Opt șoferi s-au ales cu dosar penal

- Advertisement -

Polițiștii rutieri și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt, au desfășurat, joi, acțiuni fulger în municipiul Caracal și orașul Corabia, precum și în comunele arondate acestora. Siguranța participanților la traficul rutier a fost scop misiunilor forțelor de ordine care s-au aflat în trafic în intervalul orar 16:00 – 24:00. Neregulile constatate nu au întârziat să apară, în total fiind aplicate peste 50 de amenzi care au depășit suma de 38.000 de lei. De asemenea, opt șoferi s-au ales cu dosar penal.

În cele opt ore, 38 de polițiști au aplicat 54 de sancțiuni contravenționale, în valoarea de peste 38.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legislației privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, polițiștii rutieri au reținut și aproape 20 de permise auto, cele mai multe fiind pentru consum de alcool. „Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 18 permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce. Dintre acestea, trei au fost reținute pentru depășirea vitezei legale admisă pe un sector de drum cu mai mult de 50 de kilometri pe oră, iar 15 pentru conducere sub influența alcoolului. Totodată, au fost retrase șasecertificate de înmatriculare”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Sursa citată a mai spus că, în urma activităților desfășurate, polițiștii au întocmit opt dosare penale, dintre care patru pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, trei pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și unul pentru punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți