22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Primarul Moț a dezmințit o nouă știre falsă: Slatina nu se închide pe perioada Sărbătorilor Pascale

- Advertisement -

O nouă știre falsă a fost dezmințită vineri de Emil Moț, primarul municipiului Slatina. S-a vehiculat că reședința județului se va închide pe perioada Paștelui, însă acest lucru nu se va întâmpla, a transmis edilul într-o postare oficială de pe pagina sa personală de socializare.  

„Dragi slătineni, am primit foarte multe întrebări prin mesaje și comentarii de la dumneavoastră cu privire la faptul că orașul nostru s-ar putea închide în perioada Sărbătorilor Pascale. Orașul nostru nu se va închide! Această știre este falsă și menită să dezinformeze populația municipiului Slatina. Pentru sănătatea noastră și a celor dragi nouă, este indicat să respectăm toate normele legislative date în perioada stării de urgență și să limităm pe cât de mult posibil contactul cu alte persoane!”, este mesajul postat de Emil Moț pe pagina sa de Facebook.

Totodată, edilul Slatinei spune că trebuie să trecem cu bine peste perioada grea în care ne aflăm, având în vedere contextul pandemiei de Coronavirus, și le dorește slătinenilor multă sănătate.

„Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care creștinii ortodocși îl comemorează pe Iisus pentru sacrificiul Său pe care l-a făcut cu scopul mântuirii omenirii. Nu uitați că oricât de greu ne-ar fi să stăm departe de familie și oamenii dragi sufletului nostru în această perioadă, gestul distanțării noastre fizice de ei este de fapt cea mai mare dovadă de iubire și grijă pe care le-o putem oferi! Este doar o perioadă, peste care vom trece împreună cu bine! Vă doresc multă sănătate!”, a conchis primarul municipiului Slatina.

Și în luna martie, tot în plină panedemie de Covid-19, sute de locuitori ai municipiului Slatina aveau să fie atenționați, prin rețeaua WhatsApp, să închidă ușile și geamurile pentru că elicoptere militare ar urma să pulverizeze peste oraș substanțe dezinfectate, pentru prevenirea răspândirii virusului. Informația a fost un fake news, reprezentanții Primăriei Slatina anunțând oficial că acest lucru nu se va întâmpla.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți